1997

Я люблю тебе Україно,
Світанкову, вишневу, ранкову.
Твої ріки не мають хай спину,
Збережуть джерельність струмкову.
Хай довіку дивляться зорі,
В золоті лани ті степові,
Де повітря п"янке і прозоре,
Наче чиста весняна повінь.
Я люблю тебе Україна,
За журбу, що ледве жевріє,
Як вродливу, кохану дівчину,
Що ніколи не постаріє....
Але я тебе ненавиджу,
Чорну, люту в підлоті спритну,
неохайно зрадливу, брехливу -
Україну жовто-блакитну.
І за те, що з твоєї подяки,
Чорне зло посіло навкруги,
І за те, що над нами без ляку,
Кружать колом чорнії круки....


Рецензии