На тебе не звернути увагу не могла...

На тебе не звернути увагу не могла -
Тебе я серцем відчуваю,
Так мало тут тепла
І так життя без нього і спливає.

Твоє тепло зігріє мені душу -
Я перестану бути злою,
З тобой знаю, можу, мушу,
Це так з тобою..лише з тобою...


Рецензии