Dankon, dankon mia Dio

Dankon, dankon mia Dio.
Dankon - flustras mi pro cxio:
Pro maten' kaj suno arda -
Dankon, dankon mia Patro!

Iras mi laux Tero verda.
Kaj malfortas mia kredo.
Benis min vi spite cxion
Dankon, dankon mia Dio!

Cxie batas via koro.
Cxie ardas via gloro.
Kaj la Amo fluas cxie.
Dankon, dankon Dio mia!


Рецензии