Жабенятка

Зелененьки жабенятка,
Випливли на бережок.
Їм трава лоскоче лапки,
Гріє сонячний пісок.

Приспів: Ква, ква, ква!
-------- Іще стрибок!
-------- Получається танок!
-------- Раз, два, три! Постривай!
-------- Танцювати починай!

Не низенько, не високо,
Туча кучерями грає.
Розірвалась круглобока,
Дрібний дощик проливає.

Приспів: Кап, кап, кап!
-------- За кроком крок!
-------- Дайте дощику ковток!
-------- Раз, два, три! Постривай!
-------- З нами грати починай!

На веселих  жабеняток,
Ще одне чекало диво.
Їм на вдачу, на початок,
Вийшла райдуга красива.

Приспів: Ква, ква, ква!
-------- Сіли в рядок!
-------- Скільки всюди бульбашок!
-------- Раз, два, три! Постривай!
-------- Рахувати починай!


Рецензии