Наша зима

Не вбивай минулого подих
І від мене сьогодні не йди…
На вустах відчуй вітру дотик,
І любов, що з тобою завжди…

Не тримай почуття у полоні,
Моє серце ти знов не губи,
І життя, що в твоїй долоні…
Ти мій погляд на небі знайди

Я не знаю, що сталося з нами,
І навіщо ці стіни німі???
Я згадаю, як стрілись очами…
Дві душі на великій Землі

І сьогодні, коли не зі мною,
Коли знову від мене пішов,
Я згадаю, як були ми з тобою,
Як підсніжник зимою знайшов…

І можливо, цієї холодної ночі
Я засну. Нехай і сама…
І присняться твої мені очі,
І присниться наша зима…


Рецензии