Сердце мое

Сила небесна звела разом нас,
Дала нам крила і відпустила.
Тільки залишила спогад в думках
І ми розлетілися. Нам так хотілося.

А серце моє тремтить, серце моє палає,
Жодних питань, жодних зусиль,
Тільки тебе я кохаю
І тільки на тебе чекаю.

Нажаль ми не взмозі ловити любов.
Вона не предмет і не істота.
Це щось неймовірне, що діє саме
І що досягає незалежні висоти.


Рецензии