Тоби

Зроби свій вибір у своїх почуттях,
Відчуй свій біль, віднеси могутній страх.
Подивись на свій крок, до землі доторкнись.
Зрозумій цей світ і на мить зупинись.

Почни своє життя, переступи поріг.
Пізнай все спочатку на перехресті доріг.
Втамуй свою спрагу, почуй голос свій,
Бо ти в цьому світі єдиний і мій.


Рецензии