Повинна Ни сказати

Твої вуста горять тим жаром,
Що спопеляє мою душу.
Вони мене благанно хочуть,
А я сказати Ні їм мушу.

Твої безмежно сильні руки
Мене до себе хочуть взяти.
І чим скоріше пригорнути,
Але я мушу Ні сказати.

Твоє м`яке і ніжне тіло,
Воно тремтить, мене жадає.
Та терпне від пекучих мрій,
Але сказати Ні я маю.

Твої пекельні очі хочуть
Мене втопити у безодні.
Пробач, не хочу я "вмирати",
Залишилось лиш Ні сказати.
      (07.10.07)


Рецензии