Крила

Я лечу проти вітру, назустріч життю,
Розправивши складені крила,
Немов той метелик, звільнившись
З пітьми, яка красу його вкрила.

Я лечу проти вітру, минаючи страх
І пісня на спраглих вустах,
Що зі мною летить в небуття,
Вирвавшись з пастки хмар.

Я лечу проти вітру, відкрита для всіх,
Всі мрії мої і бажання,
Летять на крилах моїх міцних
І з ними кожне злітання!


Рецензии