З рка

Little star

Twinkle, twinkle little star
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a diamond in the sky.

When the blazing sun is set
And the grass with dew is wet
Then you show your little light
Twinkle, twinkle all the night.




Зірка

Моя зіронько ! Сяй, мерехти!
Діамантом яскравим гори.
Ти у Всесвіті – компас нічний,
Для людини – скарбниця всіх мрій.

Коли сонце, втомившись сідає,
І від спеки роса на траві.
Сходе в небо, барвисто палає
Ніч усю, до самої зорі.


Рецензии