Перевоплощение в Уитмена

Любов є Всесвіт.

Я зроблений з любові.

Я є Всесвіт.

Я йду по вулиці,торкаюсь квіток.

Квітки стають частиною мене.               

                Я стаю частиною квіток.

Частиною їх пелюсток,стеблинок,листочків та коріння.

Я проростаю в землю.               

                Мої думки охоплюють все більше і більше простору.

Я ділюсь своєю сутністю з кожною бджілкою.

Скільки вже пройшло біля мене?

Жінки,діти,чоловіки,стрункі дівчата та хлопці...

Слов'яни,європейці,китайці та американці...

Можливо,я стану прикрасою жіночого волосся.

Можливо,розвіюсь пилком по лісам і полям.

Саме так.

Куди поділись гомін та сотні людей?

Куди поділись багатоповерхові гіганти?

Тепер я серед природи.               

                Це- моє єднання з Богом.

Тепер я частина Бога.               

                Бог є Всесвіт.      

                Всесвіт є Я.


Рецензии
восторг!!!на ридний мови ще)

Майя Рой   25.06.2010 00:30     Заявить о нарушении
ну это уже из-за случайности) сама не заметила,как на украинском написала) а потом было лень переписывать на русский)

Чашка Сахара   25.06.2010 16:40   Заявить о нарушении