Обiймай мене, не вiдпускай!

Обіймай мене, не відпускай!..
В зливі дня, у ночах та безсонні.
Талий сніг плаче на підвіконні.
Мабуть, лине у марево зграй!

Безнадійність руйнує житло –
Таку гарну поетику слова,
Як шаманська молитвена мова
Зазира у магічне сідло.

Обіймай непривабливий стан
У короткому міні жакеті.
Не вгадаю, чому на портреті
Тільки обрій стривожених ран.

Тиху пільгу мою обіймай.
На світанку в букеті епічнім
Заспіваю тобі лаконічно
Всі бажання. Світи, не згасай!

Обіймай заметіллю снігів
Незворушливі плечі розмаю.
Я тебе навіть в казці впізнаю,
У мереживі літніх дощів.

Обіймай, все що любиш в мені.
На колінах запечені фарби
Позіхають, як стомлені травми
В роздратованій біллю струні.

Безнадійність, як страчений рай,
Все луна демонічним малюнком.
Заставляє не дихати... Струнко...
Обіймай мене, не відпускай...


Рецензии