Двi самотнiх ледi

Весь світ заради нього.
Для неї - орхідеї.
Шукали свою долю
дві самотніх леді.
Білий шоколад тав
у їхніх ліжках,
й солодкий аромат
буялих з вікон вишень
розбили не одне ревниве серце.
Ти - один на двох!
Ти - єдина доля!
Ти для них і Бог,
і диявольськая воля!
Згущене молоко
з цукром, курагою
затопило двір
від кохань нагорі.
Ти не зачипився,
як падав до їх ніг?
Краще б ти убився! -
Ти їх убив... двоїх.
...Весь світ заради нього.
Для неї - орхідеї.
Шукали свою долю
дві самотніх леді...
Він зруйнував всі ваші зорі,
всі ваші очі потопив.
А ви були такими несерйозними,
казали, що в коханні всі такі. (08.03.2003)


Рецензии