Дикi тюльпани

Зграя диких тюльпанів
пронеслась наді мною.
Я в страсі заховалась
у червоне море.
Для мене ніч - це день,
тільки пропорційний ночі.
Тернистий шлях веде мене
і пугач на шляху регоче.
Я погналась за двома зайцями, -
власними зубами
я стиснула язик.
Аж раптом я почула крик...
Шуліка викрав пташеня
і в темно-синім небі зник.
Я перехрестилася.
Аж як я помилилася?!
І в мене недостатньо доказів,
що я тебе люблю!
Та все-одно усім скажу,
що ми з тобою - пара.
Хай заздрять! Я тюльпанів
їм диких принесу.
І тільки у сосновім борі
почулося хріпке: "Шу-шу!
Шу-шу! Шу-шу!.." (06.07.2006)


Рецензии