П яне море

Я п`яна,
від свого кохання,
від твого недбання
й твоєї неласки.
Не знаю ні слова,
ані доброго, ані злого.
Не знаю взагалі,
любиш чи ні.
Так, я п`яна,
бо без тями
я закохана у тебе!
Ти - моє подвійне небо:
сонячне і зоряне,
радісне і болісне.
Головне, що парус є
і легке повітря дме.
П`яне море і
amore, more, re...
Ні, я п`яна!!!
Точно, п`яна! -
Я на палубі в тумані,
в руці віски і банани,
і у мене очі п`яні.
От так пані!..
Моря кохання
немає на карті.
П`яні некохані
не в дусі й не в жарті! (13.07.2006)


Рецензии