ветру

дзякуй ветру.што думкi унёс.
дзякуй ветру.што няма слёз.
дзякуй ветру.што моцна трымау
i увесь час мяне суправаджау.
дзякуй ветру.што легка iсцi.
дзякуй ветру.што проста знайсцi.
дзякуй ветру ёсць справа паэту.
дзякуй ветру!...


Рецензии