пытанне

зноў і зноў задаюць пытанне:
што ў цябе на фронце кахання?
ну  а што адказаць!у гэтым свеце
я кахаю адзін толькі вецер!

мы з ім побач заўседы,мы разам,
мы сапраўдна і шчыра кахаем!
і калі мяне раптам не стане
толькі вецер мяне падтрымае!

ен мяне ператворыць ў паветра!
ну і я ж не магу без ветра!
мы з ім летаць будзем у абнімку,
мы на кожным з ім фатаздымку!

і ніхто мяне так не кахае!
за далоні так не кранае!
мае сэрца з ім замірае!
ветрык - любы мой!ён кахае!


Рецензии
100% кахае хтосьци яшчэ...

Маруся Из Беларуси   09.08.2010 23:57     Заявить о нарушении