Загадки про фабрикантов

1. Перший раз не хватило сили
І було все тоді не миле
Але другий – ти переміг
Всіх обійшов і все ти зміг
Ти гарний і чудовий
В профіль і анфас
А ім'я твоє прекрасне

2. Себе героєм він вважає
І пісню таку має
Такого хлопця завжди знай
А ім’я його …
3. Третю Фабрику він переміг
Покорити всіх тоді зміг
Всі від нього шаленіють
Тільки бачать знову мліють
Бач знайшли ще той алмаз
Що зоветься …
4. Він один -  буде замало
Зразу двоє їх вже стало
Білявенькі, енергійні,
Спритні, дуже милі
Ви живіть всі щасливенько
Адже зараз вийдуть …
5. Має голос дзвінкий
Погляд п’янкий
Всіх зачарувала
Шанс на перемогу мала
У її душі ллється ріка
А зовуть її …


Рецензии