Тарас Шевченко

Велична постать украiнського народу - це Тарас.
Людей будив вiн страсним словом,за що був висланий в Кавказ.
Вiн мучився, та жив i дiяв! Бо Украну вiн кохав...
Так палко, нiжно, п'янко,сильно...За що не раз вiн постраждав...

Та не зламити дух Тараса.Вiн - патрiот. Вiн славний син!
За Матiр вiн i вмерти ладний, Вогонь у серцi не згасив!
Серце Шевченка - Украiна! Дух - то незлАманий народ.
У душах наших жив вiн й досi! Бо вiн - поет! Вiн - патрiот!!!


Рецензии
Молодец Надя, так держать...
з повагою Ю.В.

Юрий Поплавский   14.02.2011 10:27     Заявить о нарушении
Спасибо, Юрий!
Мне всегда ценно Ваше мнение!

Надежда Баккал   14.02.2011 20:27   Заявить о нарушении