Загадка 2 Родина

 Серед річки на світанку
Плаває родина.
Репетує, як шарманка
Гурт цей досить дивний.
Мати свою справу знає
Та за рибкою пірнає,
Ніби їй дітей не жалко,..
А вони із писком, палко
Маму здоганяють -
Разом теж пірнають.
Вчаться їжу здобувати
Хто ж це? (Качка й каченята)!


(Иллюстрация из интернета)


Рецензии
Таки ж це - гарно!

Людмила Хасхачих   10.03.2013 23:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.