Iграшка

Він подивився поглядом з минулого
І мої дитячі іграшки заплакали.
Дивно, та в них зовсім
Не було часу, щоб мене забути.
Я живу у минулому, старанно
Прикрашаючи його і називаю це часом.
Але рано чи пізно усе повернеться
До початкової точки,
Взявши з собою лише інформацію.


Рецензии