Народження весни

Народження весни

Сумним дощем уже не плачуть хмари,
Змінивши колір смутку на блакить.
Є  у природи дуже дивні чари –
Ледь-ледь помітна, незвичайна мить.
Коли співає теплу пісню вітер,
Тремтить роса на перших пелюстках,
Іде Весна, розкидуючи квіти,
І звуки світу губляться в піснях.
Цю мить побачити тому не важко,
Хто відчуває у Весні життя,
І хто не проміняє світлі барви
На колір зла заради майбуття.
Того здійсняться заповідні мрії,
Хто бачив мить народження Весни,
Вітри тепла несуть нові надії:
Що час бажання все-таки здійснить.
Весняні звуки полонили небо…
І ллється дивне, справжнє відчуття
Про все, що діється, а, мабуть, так і треба.
Бо це-Весна, і це-моє життя.


Рецензии
Чудово! Бажаю успіхів!

Светлана Шемякина   20.06.2010 16:40     Заявить о нарушении