Slipknot - Snuff

Поховай секрети всі в мені.
Піди зі своєю невинністю, з гріхами мене лиши.
Повітря навколо досі наче клітка
А любов неначе маска,
Щоб прикрити ненависть.

Тож, якщо любиш, відпусти
І доки я не взнав, втечи
Для ніжності у серці темнувато
І чого там нема, не зруйнувати.
Залиш мене з моєю долею
Сам не можу ненавидіти я
Бо я не гідний тебе…

І посмішка вже не моя
Якщо змінюсь, - цього не взнаю я.

Досі я цілую твої листи
А відчуття такі, немов цілуєш мене ти
Без світла твого не уявляв життя.
Та ти здалась без боротьби,
Назад нема вороття.

Прибережи свої слова,
Думаю, чисто зробив я
Ти не настільки ненавиділа,
Щоб для любові цього вистачило.
Тож ти не будь другом мені,
Так скривджу я тебе в кінці.
Не хочу бути я святим…
Надія вмерла, щоб піти
Могла ти, а я міг відпустити…

Розбий себе об камені,
Плюнь жалістю в душу мені
І ти змогла мене продати
Щоб лиш себе порятувати.
Про сором твій краще мовчати, -
Бо ти втекла, - ти із звичайних.
І янголи брешуть, щоб зберегти контроль…
Покарана любов давно.
Якщо тобі не все одно, піди..
Якщо тобі не все одно, піди…


Рецензии