Безкрила птаха

Як маленька й безкрила птаха,
Що літала, та вже не зможе,
Так і я стала теж невдахою,
І ніхто вже не допоможе.
Скільки днів і ночей без тебе
Провела - їх давно не лічу.
Знаєш, щиро скажу, від себе:
Краще вбив би, ніж так покалічів.


09.06.2010
Фото из интернета


Рецензии
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.