Казки моря

Складає море синьооку казку
Про світ чарівний, де назавжди - літо,
Де сонечко дарує ніжну ласку
Для всіх навколо, особливо - дітям.

Складають пісню балакучі хвилі.
Вони давно братаються із вітром.
Від них вітрильники тікають білі,
За обрієм стають яскравим світлом.

Крилами Чайка деригує співу.
А ти послухай - бо така нагода! -
Яку скаладє пісеньку щасливу
Найобдарованіша матінка-природа!


Рецензии