Метелик

Згадала як нестерпно ти не мій,
Бо ми сьогодні бачимось востаннє
В житті моїм,без спогадів,без мрій,
Хвилинка,дві... і на прощання
Незручно,навпростець мовчиш слова
А чи про те,що ти мене кохаєш?
А чи про те,що в тебе я одна?
Але ніщо вже значення не має.
В житті моїм,без спогадів,без мрій,
Вже сил нема тримать кохання крила
Я буду жити в пам'яті твоїй...
На заході метелик обезсилів.


Рецензии