Розминулись

Хрищатиком і валом
Іду вже крізь вокзали
Іду вже крізь вокзалом
Хрищатиком і валом

Плетусь на переправи
Я десь на берег правий
Я десь на берег правий
Плетусь на переправи

А ти стоїш на розі
Тих вулиць на морозі
Тих вулиць на морозі
Де ти стоїш на розі

Отак піти крізь лави
Отак піти крізь грози
Де ти у берег правий
Тепер вже я в морозі 


Рецензии