Сл д

Ти в моєму житті залишила свій слід,
 розтривожила душу і тихо пішла, а я
і не знав, що робитиму з  болем, який
моє серце до краю з’їда.
Краще б жити мені сто років в неволі:
рубати каміння, і кидати гній, чим жити отак,
і не мати надії на те, що колись ми зустрінемось знов…


Рецензии