Твоя врода

Твоя врода тріпоче серденько,
твоя врода захоплює дух, ти і є
ота мила, рідненька, за якої я
ночі не сплю. Хай присняться
мені твої очі, і постава твоя
струнка, і я більше нічого не хочу
більшого щастя для мене нема…


Рецензии