Молитва

До Тебе, Матір Божа,я схиляюсь
Перед Тобою каюсь,і прошу:
"Дай мужності мені!"
в ці несвітлії для мене дні.
Хай всі люди на Землі _
будуть добрі,а не злі.
Хай моя родина-живе тільки в гарних днинах.
Хай моя сім"я єдина_
в добробуті-лине.
А для себе не прошу нічого,
вистачить мені і цього:
"Щоб усе було в порядку,
сім"я жила у достатку!"

                Амінь

Мій перший вірш(7 років)


Рецензии