Т ю стежкою життя

Я бачу сльози поміж нами
Я чую крик і голос тьми,
ті очі,шо так світяться думками,
глибокий жаль - поміж людьми...

Ми разом будемо іти:
щодня,щотижня,щохвилини
в надії щастя десь знайти-
яке не покорилось ще людині...

Чужі обличчя,страх,той жаль.
і твоє серце знову плаче,
ті сльози наче краплі скла.Кришталь.
Та хай цього ніхто не бачить!!!

Та далі будем йти,не втративши надії..
тією дану Богом,стежкою життя
блукати у самотніх мріях..
й переживати таємничі почуття...


Рецензии