Н жними губами...

До скла торкнуся ніжними губами,
залишу ту єдину згадку,слід для тебе
Напишу поглядом слова віршами 
Що я люблю як сонце,і сильніше неба..

Ти проникаєш у мій сон щоночі,
даруєш свою усмішку палкі слова
Свої гарячі сльози,ніжні очі
Коли ти поруч то в душі моїй цвіте весна;


Рецензии