Вона...

Минала ніч,
засвічувався день.
вона сиділа з зошитом в руках
співала тихим голосом пісень
сиділа з сумом і сльозами на очах.

А дні ішли
і наставали ночі-
та все сиділа чорна постать у саду.
сумують ,плачуть її карі очі..
Безглузде запитання тут чому?!

Забракло сили далі йти
вона співала тихим голосом пісень.
та щастя у житті повинен кожен з нас знайти -
а ніч минала і приходив день.


Рецензии