One Step Forward

One Step Forward

One step forward, one step back
Life’s not changing, feeling stuck.
Heart is broken, soul is empty.
Craving you like addict – crack.

No steps forward, five steps back.
Days are black, and nights are black.
Fear overcoming reason,
Dialing you (please, don’t pick up!)

No steps forward, ten steps back.
Back together - you picked up…
Still I’m going nowhere:
Heart is breaking, soul is cracked.

One step forward, one step back
Realizing – it’s a trap!
Letting go of my emotions,
Done with fear! I attack!

Five steps forward, one step back
“We are over,” I hang up.
Getting over this obsession,
Days are brighter, nights – still suck.

Ten steps forward, no steps back
Brand new day, I’m looking up,
Feeling stronger by a minute,
You are past, I’m back on track.

© Лиана Куперман, 24 Сентября 2009 года


Рецензии