***

   Ми під дощем               І ти в тенет
     Ми під волею    у серця вирину
     І своїм мечем  І в мій сонет 
       Розсікаєш,        Немов в
          Краплі          жагучу
              Долею щілину
                І то все гра
               Забуті правила
                Вона проста
                Та всю ту
                суть
                проґавили


Рецензии