Не так, не тут, не треба

Не так,не тут, не треба…
Закрий,піди, забудь…
Завіса,суть,потреба…
Тебе,мене,зовуть…
А ти стоїш і очі…
А я дивлюсь і що,чому?
Вони немов той день чи ночі,
Мене в пітьму…,в пітьму…, в пітьму…
Вистава вже не та…
Актори всі знайомі,подивися,
Сумна комедія й проста,
І десь лежить поламана куліса,
Лиш декорації і я і ти і всі,
І знову я і знову ти,  уже чомусь знайомі,
Між коханням воля стала в терези,
Ти вже не та, не ті  слова не ті прийоми,
Не так,не тут,не треба…
А ти іди собі, іди…, іди…, іди…
Мені минуле вже не треба
Вже відпустив…пливи…,пливи…,пливи…


Рецензии