Одна моя...

Одна моя фантазія…
Один ковток тебе…
Одна моя ілюзія…
Тобі, всього мене…

Одна моя пригода…
Один мій погляд у тобі…
Одна - одвічна насолода,
Чого іще шукать мені
         
Одна молитва й та на двох,
Один Господь мільярди чує,
Один не полишу тривог
Коли кохана не цілує

Але один чомусь у самоті
Один,а в мені неначе всі мільйони
Кричу лише одній тобі
Неначе з неба всі господні дзвони

Одна моя фантазія…
Один ковток тебе…
Одна твоя прелюдія
Комусь любов  свою несе

Одна вже ти …
Один вже я…
Куди плисти…
В чиє ім'я….


Рецензии