Стиха злива

Стихає злива, в «руці графіті графського парку»
    Стихають передзвони пошуку
І наче ту занедбану внутрішню сварку
    Уже вклав до рипучого кошику

Моя солодка злива що в місяці
    Вродила як зелень на прохання весни
І ті вишні що з дерева висячи
    У мене немов би прапором неба, впусти

І вже звідти зарадь загріваючи
    З переспівами моїх голосів
Не мов би свідчи, що вже як страждаючи
    Потяг як зорева,  за вітром злетів

Смачні елегії винного простору
    Клалися покотом в тебе, одвічно
Воєводи доб’ють чи то гангстери
    Мене, у єдиному подиху, свідчи.


Рецензии