***

І не тим ми обпалені полум’ям
Що до тла всі краєчки світів
І не тими нічними сонетами я
Напоїти тобою  хотів

У вишневих незримих маревах
Роздягати тебе до істини
У сповідях і каяннях
Мої подихи як подив їстимеш

Обгоріли як макові зорева
Полетіли зірками у ліжко
Тільки знову нічними сонетами я
Одягнув тебе у вічності книжку

Мої лебеді десь в поцілунку
Їхні крила я бачив у тебе
Твого тіла, його візерунку
Де залишена пам'ять про мене

Догорали останні дотики
Небесним зіткненням дощу
Твої жалючі очі як дротики
Собі ніколи не відпущу…


Рецензии