Подорож

Колише тин мізерний вітер,
І потяг стрімко в край села,
У тей хаос безмежних літер,
Куди й дорога повела,

Десь провідник натхненно чай
Розлив в вагонній комірчині
І чув безплідне те  « Прощай»
Що кидав принц своїй дівчині.

Агов! Налийте і мені
Того що всипали пів світу,
І ті елегії свої,
І ту журбу несамовиту.

А десь біжать вокзали, і тікаєм ми,
Від сутінок що дерли душу,
І хто ми? Люди між людьми?
Чи яхти що шукають сушу,


Рецензии