***

Назвіть мене отим героєм
Що повернувсь з нерівних сутичок весни
Немов би тим ти німим безжальним боєм
Ішов супроти і гукав прости,… прости
Назвіть мене останнім витязем боїв
Які не виграв ще під власною горою
А війна  іде,  і певно Бог ще не звелів
Кінця війни, війни з самим собою…


Рецензии