Секс

Чому тремтиш?
Коли тебе я ледь торкаюсь,
В пестощах пригадую любов,
А ми у ній, і я їй каюсь,
Коли у шию…знов і знов,
Твоя рука – історія натхнення,
Стегна –памела в соку,
Куди ховать відверте рвення,
Коли лежиш на твердому на боку,
І вабиш подихом, у плечі,
А разом  ми мов після дощу,
Кому потрібні зайві речі,
Ніяк тебе не відпущу


Рецензии