погляд

Хтось крейдою замалював всі стіни,
Відіграв чиїсь похмурі очі,
Застиглим поглядом в мої хвилини,
Влізти в ніч єдину хоче.

Хтось вгадав квітучий погляд.
Моя то ластівка і квітка, все воно,
Та очам застиглим треба догляд,
Бо хтось жбурнув в його вином.

Чи може той хто не розгледів квітку
То може той хто очі змалював,
А бо ж це я, що й в цьому  літку,
Тебе він знову нагадав…


Рецензии