вальс

В таких незграбних, я юнацьких мріях
Хотів у танці прокружляти нас,
І на отих, ще не спокійних, хвилях
Стобою в вальс,
              безмежний вальс,
                червоний вальс
І як таким, тим золотавим мріям
Вдалось заснуть серед буденних ряс
А нам надії промінь сіяв,
Мінливий вальс,
                Лукавий вальс,
                єдиний вальс
Тепер разом ми біля прірви в гору
Чекаєм поки сплине наш останній час
Домислив я, колись покличеш знову
В життєвий  вальс,
                самотній вальс,
                прощальний вальс.


Рецензии