закликали любити

Солов’ї закликали любити
Солов’ї кричали в слід
Коли ми йшли когось губити
Солов’ї закликали від бід

Нас вже кличе стародавня повість
Нас гука поцвівша хата
А ми йдемо кудись натомість
Де вже забута стародавня повість

Ми крадькома дійдем до річки
Руками почерпнувши дно
І по шляхах тернисті стрічки.
Ми крадькома підійдемо до річки

А солов’ї чекають в гаю
Хати не сплять - чекають
А ми забули про куточок раю
А солов’ї кричать, гукають


Рецензии