Не чепайте стомлених душ

Не чіпайте стомлених душ
Босоногі хай плигають в дощ
Падають в землю, хоч
Не чіпайте стомлених душ

Не будіть не сплячих
Не топчіть лежачих
Не збирайте накусаних груш
Не чіпайте стомлених душ

Не шукайте занедбані роки
Не рахуйте вже пройдені кроки
Не впускайте у хату отруєний хрущ
Не шукайте загублених душ 

Вони жертви минулого часу
Їхні спини словами не туж
Вони хміль забродшого квасу
Не будуйте зруйнованих душ


Рецензии