Iнди-вi-дуум

Риса мого обличчя  -думки...
посмішка втекла в дитинстві
ті побачиш з товпи
мене
       з тисячі
по очам
         бо пустих повно...

я як завжди інша
серед мовчання

поголовні віршами
славу несуть
пишуть
       "інди-від-у-ум"
                не личить
до середовища дипломатів
      кисло мені
      сіро...

Ти побачиш мене
іншою -
не тримаю мовчання
очами
      а ловлю хвилини
лічені
на життя
записано
"інди-ві-дуум,"-
кличе мене отче...


Рецензии