За-чекай!

           За-лишіть!
він не хоче йти...
           За-чекай!
хоч слова а прощання...
           За-бувай!
Бо серце тремтить часто...
           Та тримай
мою руку в долонях...
           Пам'ятай!
дорогая дорога не жде,
           Іди...


Рецензии