Гостя

Ходиш, усе ходиш
Дивишся, усе дивишся
Уже скажи, що прагнеш
Уже скажи червона дівиця

Може я тобі подобаюся?
Може я тобі нагадав кого?
Не був ще я звуженим
Не встигнув покохати

Не ходи ти дівиця
Не ходи ти мила
На цвинтар, на цвинтар,
Не роз'ятрюй мій спокій


Рецензии