***

Від самотності і образ
Я сховалася в сніг-сміх враз.
Від хвороби кінця-кільця болить голова.
Це два.
Від тривоги і болю-жалю
Я не сплю.
З двох боків вікна перший день кінця зими.
А ми?
Танемо. Температура:+3.


Рецензии